hou me vast
troost me even
ik werd verrast
en sta te beven.
Ik heb het nodig
voel me verloren
ik was overbodig
en wou er bij horen.
Geef me jouw warmte
m'n hart voelt zo koud
m'n leven zonder kalmte
maakt me benauwd.
Verwarm m'n hart
sla je arm om me heen
ik ben verward
kan het niet alleen.