Ik weet nog steeds hoe het ging,
het enige wat je zei
was dat het niet zou lukken tussen ons.
Het was net alsof het je niks deed
ik stond daar maar,
kon niks zeggen
en niks doen.
je draaide je om
en liep gewoon weg
dat moment wou ik
dat ik je kon laten omkijken
en dat je zag
hoe hard je me gekwetst had...