een tijdje geleden
zag ik een jongen graag.
ik dacht het is verleden
maar de tijd ging zo traag.
maar op de dag van vandaag
weet ik het is niet verleden
het is heden
ik zie hem nog graag.
maar wat hij voelt
dat is een vraag...
ik weet niet meer wat hij bedoelt
ik weet niet meer wat te doen
ik verlang naar een zoen.