Ik ga op zoek
naar wie ik ben,
een zware tocht
doorheen m'n ziel.
Het is er donker en stil.
Nooit dacht ik te verdwalen
in het diepste van mezelf.
Gevoelens,veilig opgesloten
vinden geen uitweg.
Ze botsen op muren
en maken me bang.
Ik neem ze mee en trek verder.
Overal heerst onrust
de strijd duurt te lang:
ik zoek naar het einde
en vind
het begin.