Hoe verder!
Ik ben weer alleen.
Na zoveel jaren samen alles gedeeld te hebben.
De kinderen,lief en leed.
En niets waar ik spijt van kreeg.
Ja, wel eens bonje om het één of ander.
Maar dat komt denk ik overal wel eens voor.
Maar dat deed ook bij mij pijn.
Echt waar hoor!
Maar jij ging er zo gemakkelijk vandoor.
Je hebt er niet echt met mij voor gestreden.
Of kon je er echt niet meer tegen.
Ben je niet omgepraat door die ander.
Ik ben daar toch zo bang voor.
Jij die altijd was vol van vechtlust voor ons doel.
Laat nu opeens de boel de boel.
En ging er vandoor.
Heb je er voor jezelf echt alles aan gedaan.
Of heeft die ander je bij je besluit geholpen?
Je zei,ik ken hem nog maar sinds kort.
Nadat je je besluit al had genomen.
En dat zeg je zonder enige traan in je ogen.
Wat deden die foto's dan al die tijd al op de pc.
Gewoon openlijk zodat iedereen ze ook kon zien.
Ben je dat soms vergeten misschien?
Nee, hier klopt iets niet.
Ik had ook geen probleem met jullie contact.
Had het ook nooit eerder in de gaten.
Maar ook zeker niet verwacht.
Je bent mij zeker door en om hem gaan haten.
En je maakt ook hun nog huwelijk stuk.
Met wat je zei, hij woont al een tijdje apart.
Denk dan maar eens aan jou brief aan hem.
Gezellig zit te eten met T, P & M.