Ik zit vanaf Januari niet meer op turnen, maar ik heb het als een leuke sport ervaren!! :)
Turnen is een leuke sport
Je moet durven wat je doet
Je gaat vaak oefenen
en met veel lef doe je het heel goed
Turnen is een leuke sport
Het is alleen niet zo simpel
Als je heel goed traint
slaag je met vlag en wimpel
Turnen is een leuke sport
Het is anders want je gebruikt toestellen erbij
Je moet kunnen vallen en opstaan
je helpt elkaar en staat zij aan zij
Turnen is een leuke sport
en om dat aan te duiden
moet je maar op maandag half 7 kijken
bij onze vereniging G.V. Schipluiden