In Azie gaat het erg slecht
Veel armoede en pijn, om het eten wordt gevecht
In Afrika werken de kinderen van hun 4 jaar
Wat maakt het uit, ze doen het maar
In Amerika weer oorlog tussen landen
Daar verdwijnen weer die goede banden
In Europa gaat het nog wel een beetje goed
Alleen maar wat dicriminatie maar voor de rest zijn ze zoet
Vertel me is waarom er oorlog, armoede en dicriminatie is
Wat heeft het voor zin is wat ik uitvis
Ik snap niet meer waarom iedereen ruzie maakt met elkaar
Iedereen maakt het leven voor elkaar zo zwaar
Waarom kunnen we niet gewoon leven zonder pijn
Dan is het leven toch pas fijn
Wat heeft het voor zin om elkaar te vermoorden
Die pijn is gewoon voor niemand te verwoorden
Dus asjeblieft laat alleen nog maar vrede zijn op aarde
Laat asjeblieft iedereen in z'n eigen GOEDE waarde