Jij
Als ik bij een ander ben denk ik aan jou,
omdat ik van je hou.
Maar je moet me geloven lieve schat,
dit komt uit het diepste van me hart.
Een leven met jou,
is het enige waar ik van hou.
Want wakker worden met jou,
dan voel ik me als een paauw.
Rijk aan kleur,
open de deur.
Jouw lichaam zo zacht,
dat is wat ik wil iedere nacht.
Met jouw naar scheveningen,
wat worden dat mooie herinneringen.
Wij hand in hand,
daar aan de waterkant.
Die blijven we delen,
onze verdere leven.
Ik heb je nog zoveel te geven,
want jij ben degene die me weer liet leven.
Ik wil nooit meer een ander,
en dat maakt me steeds banger.
Nog nooit heb ik zoveel van iemand gehouden,
jij ben degene met wie ik wil trouwen.
Er komen alleen nog maar mooie tijden,
met mij zal je nooit meer lijden.
Ik beloof je mijn trouw,
met mij sta je niet in de kou.
Wat is het toch mooi,
jou vergeten dat doe ik nooit.