Er wordt hopeloos geklommen door ladderloze zielen
geen oorsprong aan de spelten geen zinderend plot
Deze achtbaan staat op tochten de zucht van staal
geen noodzaak om te wachten aan de haal is waar
ze gaan
Het is een vorm van oplichten, een glinsterende pracht
geen dank voor al de bloemen die verwelkt geen geur
Het algemene aftellen is begonnen op Cape Canaveral
geen Houston we have a problem in onze hal geen paard
ze gaan
Nemen ook niks mee waaraan herkenning kan hangen
geen herkenning alsjeblieft geen toeristen op vakantie
Met dezelfde gelaten dezelfde oneliners vol spijt en angst
Het is die ontembare angst die het breekt en de stukken
ze gaan
Volgende week gaan we proberen alles weer te lijmen
geen groepsactiviteit geen verplichte kost toch sluit je
Af en het is klaar en daarmee basta! vuist op tafel; woede
geen gewring meer tussen lakens geen bevlekte tafels
ze gaan
en wat ik eigenlijk nog zeggen wou
komen jullie ook?