Kan ik zonder jou leven?
Kan ik zonder jou bestaan?
Kan ik zonder jou mezelf zijn?
Me helemaal laten gaan?
Zal die pijn voor altijd zijn
Of zal het nog verdwijnen?
Zal ik jou ooit nog eens ontmoeten?
Zul je ooit nog eens verschijnen?
Of voor altijd een herinnering blijven?