zonder liefde is zonder leven,,
zonder liefde is zonder nemen en geven.
zonder liefde is zonder jou,,
zonder jou is het leven grauw.
ik kan het niet beschrijven,,
zonder jou moet ik alleen achterblijven.
dat doet me pijn,,
als ik er over nadenk dat jij er niet meer zou zijn!
zonder jou word het leven bot,,
jij bent mijn gewonnen jackpot!
zonder jou is het leven grijs, bruin, en zwart,,
en vergeet vooral niet mijn gebroken hart!
ik probeer er overheen te komen,,
maar je komt voor in al mijn dromen!
we komen er wel uit, ik weet het zeker,,
jij bent mijn romantiesche spreker.
jij hebt mij gevormd, gemaakt hoe ik nu ben,,
jij bent mijn superman!
je red mij, maar steelt mijn hart,,
je maakt me nu verward.
ben je goed of ben je slecht??
mijn liefde voor jou is iedergeval echt.
zonder jou ben ik niet mezelf,,
dat weet je toch zelf?
blijf je dan toch alleen om jezelf geven,,
ik blijf dan als nog aan je kleven.
ik zou altijd voor je blijven streven.
tot mijn leven ten einde is,,
net als een verwelkte narcis.
ik blijf voor je vechten,,
want ieder mens heeft zo z'n rechten.
iedereen heeft recht op samen zijn,,
dat weet ELK brein.
jij bent nu al gedichten lang mijn inspiratiebron,,
ik pas me aan op jou als een kameleon.
want ik blijf bij jou en blijf je trouw,,
ik hoop dat je begrijpt dat ik van je hou.
zonder liefde, ben ik niet bij jou,,
daardoor word dan mijn leven grauw.
ik blijf van je houden,
als een oneindige ster,,
nee,, zonder jou kom ik niet ver.