De schaduw van de nacht,
vertrekt met de komst van de zon..
De glans van de sterren dooft langzaam,
maar het vuur in onze ogen blijft smeulen...
..Tot het moment daar is en het ons spontaan ontvlamt..
Het moment dat de zomerse zon zich door onze ogen aanschouwt,
zoals een roos zijn schoonheid aan ons toont...
Dat is het passievuur dat in ons allen woont..