Wat ik voor jou voel heb ik nog nooit gevoeld
het voeld goed, vertrouwd en fijn
ook al weet ik niet hoe jij het voelt
ik weet dat ik voor altijd bij je wil zijn
Bij jou kan ik zijn wie ik ben
en zeggen wat ik zeggen moet
ondanks dat ik je nog niet lang ken
voelt alles bij jou echt goed
Ik wil jou voor altijd
bij jou wil ik blijven
nee ik wil je niet kwijt
en nooit meer van je weg drijven