Hij weet dat ik van hem hou.
Dat ik mijn wereld zal laten vergaan,
om zijn leven te redden.
Dat mijn lippen zijn lippen raken,
om mijn puurste liefde te laten zien
Hij weet dat wij niet kunnen zijn.
Dat wij niet mogen zijn van de wereld.
In elk ding zijn we verschillend,
ander leven, andere cultuur, andere taal.
Toch koos zijn liefde mij.
Hij weet dat ik van hem hou.
Dat elk beetje geluk dat ik zie,
ik zijn zachte lieve handen licht.
Dat mij ogen naar hem kijken zo voorzichtig,
dat zelf hatende ziet wat liefde is.
Ik weet dat wij niet mogen bestaan.
Ons is verboden elkaar te zoeken en te vinden.
in elk ding zijn we verschillend,
ander leven, andere cultuur, andere taal
Toch koos mijn liefde hem.
Ik weet dat hij van me houd.
Zelfs als er duizend stormen woeden,
komt hij thuis om mij rust te geven.
Zelfs als hij niets meer ziet,
zal hij mij zien om mij.
Wij weten dat we niet samen mogen zijn.
Dat we in veel dingen verschillen,
maar in nog meer dingen het zelfde zijn:
Het zelfde hart, de zelfde liefde, het zelfde respect.
Zelfs als we gescheiden worden door het lot,
ik hoop dat hij weet dat de verschillen voor mij niet bestaan.