Soms voel je de pijn weer even
van je gebroken hart
eerst zo dichtbij nu zo ver weg
het voelt nog steeds apart
Mijn hoofd weet dat het beter is
mijn hart weet dit nog niet
zij zegt ik heb je nodig!
zo slap van het verdriet
Ik weet dat ik het beter kan
maar je hebt me pijn gedaan
al die leuke momenten
maar aan het eind liet je me staan
Nu een vriend eerst m'n lover
maar merk er niet veel van
ik dacht, jij dacht, dat wij het waren!
snap je hoe dat nou kan?