Het zijn de laatste dagen.
Alles is reeds ingepakt:
postuurkes en de boeken
recepten over cake gebakt
en oven verse koeken.
CD's met liedjes
oud en fijn
een zak met rietjes,
wat marsepein.
Nog even slapen
vol ongeduld
en dan kapen wat er te rapen valt
AAA
Bijna thuis
^__^