geen zin meer om te leven
geen zin meer om te geven
geen zin meer in wat moet
ik doe het toch nooit goed
ik heb veel geleden
door alles uit het verleden
weet niet meer hoe ik er mee om moet gaan
weet niet meer hoe ik op mn eigen benen moet staan
het leven slaat me keer op keer onderuit
gooit me tegen de muur als een rot stuk fruit
liefst zou ik mn leven nu stoppen
mn hart laten ophouden met kloppen
ik kan het leven gewoon niet aan
wou dat ik gewoon stopte met bestaan
me niet meer zo hopeloos en alleen voelen
want met leven zullen ze dit wel niet bedoelen
elke dag kost het me energie om te willen leven
voor degene die zoveel om mij geven
niemand verdient het om iemand dierbaars te verliezen
maar als ik echt helemaal zelf mocht kiezen
had ik het wel geweten
dan had ik hier allang niet meer gezeten