Jouw mond vol lieve woordjes,
ongehoord en ongebruikt,
laat ik fluisteren in mijn oren,
neerleggen op mijn wang.
Kleine zachte lieve woordjes,
als tedere streling over mijn huid,
gevuld met warme, rust en liefde,
schakelen mijn gedachten uit.
Laat ik planten op mijn mond;
zoveel lieve woordjes,
die zoet onze lippen raken
en laat ik me door hen
eindeloos lang vertellen,
hoe waardevol jij voor mij bent.