Ik ben daar ........
Bij elke stap die je zet
................zacht,teder
gepassioneerd
Zo geruisloos
En jouw adem wordt een draaikolk zonder einde
Waar m'n ziel in mee gaat
Gekoesterd daar jou vlam
Ik ben daar............
Bij elke uitademing
........ongrijpbaar verlangen
En mijn vuur ontvlamd jouw geest
Jouw leven omarmend
Zodat al onze "waarom" vragen
Worden "voor jou" antwoorden
We hebben een geheel samengesteld
Dat we diep in ons hart bewaren
En we noemen het "geluk"