hier zit ik dan alleen op mijn kamer
ik denk na over jou woorden
ik moet kiezen tussen jou en de dood
dat word moeilijk
ik hou heel veel van je
maar ik ben ook verliefd op de dood
maar geloof me
als ik gekozen heb
bedenk dan;
dat het de goede keuze was!!!!!