liefde is mooi liefde is fijn,
liefde zal tot het einde van je leven zijn.
Overal is liefde overal is vriendschap,
liefde is geen grap.
liefde is houden van,
liefde is een actieplan.
liefde is mooi liefde is fijn,
hoe zou de wereld zonder zijn?
Met veel geweld en pijn?
zonder liefde is de wereld dof,
zonder liefde is de wereld grof.
zonder liefde is het leven niet
meer hoe het was,
Dan is het zoals zoeken met een kapot
kompas!
liefde is mooi liefde is fijn,
wie zal er dit jaar mijn Valentijn zijn?
soms heb je een gebroken hart,
en meestal raak je dan erg verward.
Je wilt het terug die mooie tijd,
Je weet, het word een grote strijd.
Je vecht voor hem,
maar je kunt hem niet bereiken
op zijn gsm.
Je voelt je verloren, kapot, gebroken,
en je hebt hem al lang niet meer gesproken.
liefde is mooi liefde is fijn,
liefde voelt als een gevonden goudmijn.
liefde is zweven over de wolken zo hoog,
en je ziet dan een mooie grote regenboog.
liefde is dromen over elkaar,
nee dat is niet raar!
dromen hoort erbij,
daardoor worden we meestal weer blij!
liefde is mooi liefde is fijn
liefde is groots en niet klein
je kunt er niet omheen
liefde is voor iedereen!
liefde is zeggen: ik hou van jou,
je warmt me op in de kou.
liefde is mooi liefde is fijn,
o wat zou ik toch zonder jou zijn...(L)