Vier witte jassen,
achter een buro.
Als een lam
ter slachting gebracht
onderga ik
de onderzoeken.
Waar is die
flinke meid,
die altijd op alles
is voorbereidt?
Vier paar handen
die mij onderzoeken.
Ach, ik wil kruipen
in de allervertste hoeken!
Kleedt u zich maar
weer aan
vertellen ze mij
Maar u moet wel
voor verder onderzoek
naar LEIDEN gaan.
Leiden?????
Ik vraag niets,
sta daar stom en met
vragende ogen,
waarop ik niets vraag en
ook geen antwoord krijg.
Een verwijskaart in mijn hand.
Ik heb pijn,
teveel pijn.
Had ik maar iemand
meegenomen.
Maar ik kon
het alleen wel aan!!
Verkeert ingeschat dus,
en denk gelijk..
dat wordt nog een hele klus!!
Met de auto alleen naar
huis.
Volgende keer
LEIDEN!?
Kan ik wat ik misschien heb
bestrijden??