Zet je masker even af
probeer het maar
en haal opgelucht adem
niemand zal je verraden
niemand zal met je lachen
haal gewoon opgelucht adem
laat die gevoelens de vrije loop
geniet van je leven
haal opgelucht adem
zie de wonderen die de wereld nog niet uit zijn
voel de warmte van de zonnestralen op je lichaam
haal diep adem
daar is het weer...
we hebben ons vergist
haal een laatste keer adem
zet je masker maar terug op
hij heeft je verraden, gelachen
hou je adem maar in
volgende keer laten we het verdriet niet meer toeslaan
ik beloof het je