Iedereen ziet hem lopen
Als hij er is, moet iedereen lachen
Iedereen wil een gesprek met hem aanknopen
Omdat hij zo vrolijk is
Hij laat de vrolijkheid zien
Die hij diep van binnen mist
Bijna niemand weet het
Maar eigenlijk is hij een pessimist
Hij probeert het te verbergen
Door zijn grapjes en zijn gelach
Maar hij wilt gewoon niet aan zijn problemen denken
Zo gaat het altijd, van dag tot dag
Hij wilt de werkelijkheid vergeten
Hij geeft de mensen een ander beeld
Als je vraagt hoe het gaat, is hij bijna altijd positief
Niet veel weten wat er werkelijk allemaal speelt
Je kunt het alleen weten als hij het je vertelt heeft
Voor alle anderen is hij gewoon die vrolijke jongen
Zal hij altijd zo blijven?
Het lijkt alsof hij zijn werkelijke gevoelens heeft verdrongen…