Wanneer ik verdrietig ben
dan is het precies of iedereen mij haat
en ik hen ook.
Alles lijkt dan zo eenzaam,
meestal zit ik dan voor het raam van mijn kamer
en kijk ik naar buiten
en denk aan niets...
Dan gaat mijn verdriet meestal een beetje over...
Wanneer ik verdrietig ben
dan huil ik stilletjes
Op zo'n moment ben ik het liefst alleen
want ik moet alles rustig kunnen verwerken...