Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
woorden uit het niets
de messen voelde ik steken
de pijn was niet te verdragen
ik gleed langzaam door mijn vertrouwen
mijn zelf zekerheid was verdwenen
het leek of ik de enige was
maar toch zijn we met z'n allen
het was een groep
ik werd het slachtoffer
de woorden kwamen uit zijn hart
maar niet uit zijn verstand
je zou twee maal denken om zoiets te zeggen
maar er was geen tijd om te reageren
woorden die als niets betekenen
doen het meeste pijn
omdat je weet dat ze de waarheid zijn
maar je kan er niets aan doen
we zijn mensen
en gebruiken woorden te vaak uit het niets
Reacties op dit gedicht
***l@eTiTi@**** vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
***l@eTiTi@****
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
10 mei 2008
Thema's:
[Leven]