je denkt wel hoe komt ze daar nou bij?
is ze weer eens blij?
nee het is echt waar, je bent de enige voor mij! je denkt, komt ze weer terug?
naar al dat gezucht en gekuch?
er gaat zoveel door je heen,
maar je weet je bent niet alleen
Maar toch wil je het niet,
je laat me stikken, je doet me verdriet.
maar dat merk je zelf niet.
waarom ging je weg, en kwam je niet terug naar mij? zeg me waarom, o waarom?
je doet me pijn, ik ben echt niet dom!
ik bedoel, als je niet meer van me houd zeg het dan! maar je weet dat je bij mij alles kan! Het voeld niet goed hoe je wegliep,
En wat je op het eind nog riep.
dus verlaat me niet,
want het doet me verdriet.
Je kan altijd terug komen dat weet je, want ik ben nog verliefd, dus alsjeblieft.
dus kom maar weer terug in mijn levenik zal je dit keer alles geven!
Alles wat je maar wil, alles wat je hartje begeert, ik doe NIKS meer verkeerd!
alles wil ik doen voor jou,
omdat ik zo veel van je hou!
kom terug, doe het voor ons,
ik zorg er wel voor dat je hartje weer bonst!