voel de kilte van mijn wereld,
Elke dag is zwarter dan de vorige
elke minuut drukt op mijn ziel
als ik weg ben komt alles goed,
ik weet het zeker.
elke dag voel ik meer kou
elke dag zak ik dieper weg in m'n eeuwige val.
elke dag blijf ik hopen op het onmogelijke wonder.
steeds laat ik meer de moed zakken.
Elke dag verlang ik meer naar je,
elke dag wil ik je armen om in te schuilen,
jou stem die tegen mij praat,
maar elke dag besef ik dat we nooit samen zullen zijn,
elke dag beleef ik dezelfde hel.