Als je goed nadenkt, hebben wij het beter.
Want in de derde wereld landen werkt het voor geen meter..
We denken dat we tekort komen,
ja,,in je dromen!
Mensen in Peru bijvoorbeeld,
weetje wat men daar allemaal deelt?
Echt veel, en ze hebben amper kleren aan,
mensen zoals wij waren al lang weggegaan!
Zij kunnen dat niet, ze hebben geen geld,
Als ze dat hebben komt dat meestal door jatten en geweld!
Er zijn zovelen fondsen, maar iedereen zapt door,
Maar de mensen hebben het echt nodig hoor!
We moeten het stoppen, wie helpt er mee?
Want je komt niet zo ver met z'n twee.
Ieder mens is een mens.
Gezond zijn is toch ieders wens?
Ieder mens heeft zo zijn rechten,
we moeten er echt voor vechten!
Want armoede is niet goed,het is slecht.
Het leven is kei hard, echt..