Elke dag een andere keuze,
soms wat meer of minder zwaar.
Geen favoriet, geen fabuleuze,
da's waarover ik mij zorgen baar.
Elke dag een andere keuze,
straks goedlachs of chagrijn.
Geen favoriet, geen fabuleuze,
enkel de gedachte zorgt voor hoofdpijn.
Elke dag een andere keuze,
mijn eigen vijand of toch een vriend.
Geen favoriet, geen fabuleuze,
verdorie, waar heb ik dit aan verdiend?
Elke dag een andere keuze,
een doornen krans of boeket rozen.
Geen favoriet, geen fabuleuze,
Mijn lief, je zou toch moeten weten...
ik heb vandaag voor jou gekozen.