Het is me zo kostbaar, het is me zo lief
Ik probeer het met beide handen vast te houden
Ik wil het voelen, zien en horen,
Ik wil er van genieten
Niet alleen vandaag, gister of morgen,
Een eeuwigheid lang,
Die nog wel jaren zal duren
De warmte, de zachtheid, het gevoel
Ik wil dat het bij me blijft
Ik wil dat dit bijzondere bij me blijft
Laat de warmte, zachtheid en het gevoel bij me blijven
Samen in één, jouw leven, mijn leven
Ons leven,
Zo warm, zo zacht, het ultieme gevoel…