de eenzaamheid heerst, het voeld niet goed,
ookal is het opgedroogd bloed.
Mijn gevoel van die tijd,
ben ik nog steeds niet kwijt.
ze denken dat ze stoer zijn,
maar doen mensen TE veel pijn.
het pesten en slaan,
zal nooit vergaan.
ookal was het maar een korte tijd,
het blijft voor altijd een strijd.
het staat diep in mijn herrinneringen geschreven,
ik moet er gewoon nog steeds van beven!
een slecht begin, een slechte start,
wie dit doet heeft geen hart!
waarom zou je pesten? waarom,waarom?
kom niet met smoesjes, het is gewoon heel krom!
het pesten doet me pijn,
en zal er altijd blijven zijn.
hun hartten zijn donker en kil,
niemand die zo iemand wil.
je denkt dat je stoer bent, maar het raakt me wel!
als je me dat nog maar 1 keer flikt, ik geef je een lel!
je kunt het niet veranderen, het staat al vast!
als je het wilt goed maken zeg ik:
"ag jong, barst!!!"
probeer dus maar niet bij mij te komen,
en als je het wilt goed maken, IN JE DROMEN!!