Met knikkende begon de dag
De duisternis sloop twijfelend weg
En met de zon ook een lach gekomen
Zenuwen sluipen langzaam weg
Hopende dat deze dag ons zal bekoren
De eerste stap naar binnen is gezet
Het plezier maken heeft ons niet belet
Om onze dromen te blijven dromen
En van de waarheid te bekomen
Deze dag mag jaren duren
Ben dankbaar dat hij komen mocht
Kon ik nu nog een kamer huren
Dan was hij voor vele jaren verkocht
Van alle dichters en zangers mogen genieten
Een dag die zal voortleven in ieders herinnering
Voor anderen die zullen komen
Zal een nieuwe wereld opengaan
Woorden die ons roeren en ons doen lachen
Door geen dalen en bergen
Een droom die werkelijkheid wordt
Dankbaar om die speciale dag
En dat ene speciale meisje die ik nooit nog missen wil
Een dag met ultiem genot
Dat je met een lach of knipoog met alle gevoel spot
Bedankt allemaal om deze dag te willen delen
Een dag waarop de Freaks hun talenten toonden voor velen
Een dag dat woorden ook plaats maakten voor gevoel
Je moest erbij zijn geweest om te weten wat ik bedoel
Mijn deel en inbreng nietig, maar met veel gevoel
In één zin passen te weinig woorden voor zo’n dag
Maar ik hoop dat ik de volgende meeting ook meemaken mag
Er moest een eindzin komen en nu komt er één
Nu deze is afgerond, kan eenieder tevreden heen.
Vervolg op het idee van Bart, geschreven door alle Freaks, aanwezig op de meeting van Di Angeli op 16 maart 2002.