Zoveel foto's, zoveel dagen,
zoveel wat ik gemist heb.
De platen waar ik op ontbreek,
zoveel geintjes, elkaar plagen.
De foto's waar ik niet op sta,
de herinneringen die ik niet deel,
het zijn er gewoon te veel.
Alsof ik geen vriendin was, alsof ik niet besta.
Ik ben gewist uit jouw verleden,
om je toekomst nooit meer te betreden.
De foto's waar ik niet op sta,
alsof ik niet besta.