Het lijkt mensen kennen je nu jaren..
Maar kunnen met moeite de waarheid verklaren..
Voor de 1 klinkt het hard en pijnlijk..
Maar de niet gelogen waarheid heeft gelijk..
Het eerlijke en goede gevoel..
Heeft letterlijk een eerlijk doel..
Probeer het eerlijk uit te leggen..
En eerlijk de waarheid te zeggen..
De waarheid niet te achterhouden..
Dan kun je je altijd nog zeggen, toch waren er mensen
die mij altijd vertrouwden..