het leven zou simpel kunnen zijn.
als elke dag gevuld was met liefde.
en ik niet zou lijden aan de pijn.
het leven zou fijn kunnn voelen.
als ik eindelijk de finisch zou halen.
zou slagen in mijn doelen.
het leven zou leuk kunnen zijn.
maar hellaas is dat niets van dit alles.
want mijn leven overvloed door de pijn