Gedachten lezen is een kunst
die niet voor mij is weggelegd
Ik zie dat als een gunst
anderen vinden dat maar slecht
In een glazen bol
kan ik niet kijken
mij interesseert het geen drol
anderen laten anders blijken
Soms begrijp ik een half woord
dat maakt mij nog niet paranormaal
maar meestal word ik door ruis verstoord
Spreek dus liever normale taal
Spiegeltje spiegeltje voor mijn neus
Ik ben net als iedereen
communiceren is lastig, heus
want in gedachte is iedereen alleen