Wat ik zie? Jou mooie ogen..
Wat ik voel? Het prachtige vermogen..
Wat ik vertrouw? Jou eerlijkheid..
Wat ik wil? Jou nooit meer kwijt..
Wat ik hoop? Me ergens op verheugen..
Wat ik haat? Het vertelde leugen..
Wat ik wil? De eigen ik willen zijn..
Wat ik niet voel? Het doen van pijn..
Ik voel... me nu echt heerlijk..
Wat me goed doet? Jij bent tenminste eerlijk..