Een oma, waarvan ik veel hield
Onze ogen zullen sluiten
wanneer we ons bedenken
hoe het allemaal eens
begon.
Al haar woorden en daden
hebben ons op kracht gebracht
in haar moeilijke en betere tijden
zo was oma.
Altijd zorgend voor een ander
nooit klagend of vragend
maar altijd dragend
dat was het motto van haar leven.
Beseffen dat oma er niet meer is
doet ons verdriet, maar weten dat
oma er nog altijd voor ons zal zijn.
Elke traan die we laten
worden een emmer vol
mooie herinneringen
zullen we nooit meer vergeten.
Geboren 4 juli 1922
Overleden 9 mei 2008
Begraven 14 mei 2008
Opgedragen op de crematie van mijn Oma.