In het paradijs
De engel vlindert naar het paradijs,
dat met zonnestralen beschenen wordt.
en waar nachtegaaltjes woorden spreken,
in de taal van langgerekte poëtische zang
De engel adoreert al deze prachtheden,
maar weet dat dit voor haar de laatste keer is
voordat ze als mens naar de Aarde vervaagd
om als sterveling de mensheid gelukkig te maken.
De engel start een leven waarin haar dromen,
bestaan uit haar paradijselijke engelenleven.
en haar leven slechts een schim is van toen.
maar waarmee ze anderen verblijd.
De engel begaat geen zonden,
laat enkel harten sneller kloppen
waardoor ze een aanbeden fantasie wordt
van een ieder die haar kent.
Nog nooit heeft een engel mij laten glimlachen,
maar ze verblijdt mij met haar vreugde,
En haar beeldschone pracht die ze uitstraalt
waarmee ze mij laat grijnzen van onschuld.