We worden ’s avond ingedekt door een deken van sterren
Sterren die als wij ze zien, er niet meer zijn
Of toch niet op die exacte plaats
We kijken dus eigenlijk naar het verleden
Naar lichtpuntjes in ons bestaan
Waarvan we al wisten dat ze bestonden
Maar het licht dringt nu pas tot ons door...