Wat zou ik graag mijn ogen sluiten
En dan weer even bij jou zijn
Dan reisde we door de tijd
En zag je dat je trots op me mag zijn
Ik haalde mijn diploma
Ging op eigen benen staan
Vond de baan van me dromen
Kon je toen maar naast me staan
Steeds wou ik je bellen
Maar jij neemt nooit meer op
Wat zou ik graag mijn ogen sluiten
En nog een keer in jou armen zijn
Nog een keer aan je laten weten;
Wij zullen altijd samen zijn.
Nu ben je het engeltje op mijn schouder
Dicht bij maar toch zo ver
Nog lang zal ik moeten wennen,
Aan jou afwezigheid
Maar ik weet dat je me steunt
Elke dag en elke nacht
***
16 mei 2007 overleed mijn dierbare oma die ik nog dagelijks mis