Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Scheldkanonnade
Zeikerige Zeemlaars
Tandeloze SnoekBaars
Nagelknippende Prut Trut
Haarverzorgende SleurHut
Hemeltergende HaaiBaai
Vileine StrontVlaai
Balsemende BloedVlek
Zemelende BralBek
Ontwapenend SchijtKanon
Narcistische Nachtjapon
Biologische Koekoeksklok
Feministische Broekrok
Netvlies zwerend OogVuil
Aanmatigende StinkMuil
Pumpdragende Varkenspoot
TuinHarkende HersenDood
Pureestampende Vetklep
Vegeterende GlijStep
Reutelend Remspoor
Leeghoofdige DrilBoor
Fnuikende Vispastei
Rottende ReetGelei
Praatgrage BorrelMuts
Rechtsdraaiende KontKluts
?? Vriendinnen ??
Reacties op dit gedicht
Maja vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Balthasar4
:
Zondag, maart 17, 2002 17:55
Tip: verstuur eenieder van je vrienden deze tekst om, verfijnd, even de Proef op de Som te nemen. ?? "Echte Vrienden" ??
Over dit gedicht
Auteur:
Maja
Gecontroleerd door:
Gepubliceerd op:
17 maart 2002
Thema's:
[Fictie]
[Vriendschap]
[Fictie]