als je ogen kijken uit,
het raam,
grijs, groot,
niet groot genoeg voor je
gedachten
ogen in jezelf gekeerd,
en er gaat,
geen dag voor
bij,
dat je zit
zonder mij,
ik vraag me af,
ben jij mijn
ster
ik hoop,
voor jou
dat dit snel voorbij is
dat je niet eenzaam
blijft,
als je maar weet,
ik houd van jou