als ik naar je kijk
Zie ik je ogen treuren
Glimlachen doet je pijn
Dit mag niet gebeuren
Laat zien wie je wil zijn
Ik hoor je hartje huilen
Je zelfvertrouwen diep beschadigt
Je kan mijn hartje gebruiken om in te schuilen
Je persoonlijkheid belaagt
Je mond wil lachen alleen om te verstoppen
Je lippen willen niet
Dit moet stoppen
Ik hoop dat je t ziet
Open je ogen en kijk om je heen
Kijk naar de mensen voor wie vandaag de zon scheen
Luister naar je hartje en je gevoel
Denk een uurtje en hoor,zie en begrijp wat ik bedoel
Laat je mond spreken om te zeggen wat je wil
En uit je gevoelens voordat je je tijd verspilt