Ik voel me een kleine fee
met een toverstaf in je hart
Ik fladder waarheen in wil
ongrijpbaar voor je verstand
Met mijn zachte vleugels
ga ik over elke hindernis
ontdek ik elk plekje
en zet alles in lichterlaaie
Ik vraag of je van me houdt
je glimlacht en knikt.