Toen ik je zag staan
Was ik in de hemel
Toen jij naar me keek
Viel er een traan van geluk
Toen jij met me danste
dansten we op wolken
Toen jij mij vastnam
Voelde ik jou warme gevoel
Toen jij vertrok
gaf je me een onvergetelijke zoen
Toen wij naast elkaar lagen
te kijken naar de sterren
Wist ik dat jij de belangrijkste ster
uit mijn leven zou zijn!!!!