Nadat je was weggaan
Merkte ik dat je alle kleuren
uit onze herinneringen had meegenomen.
Wat bleef was alleen maar grijs ….
Maar toen kwam er iemand
Die me deed inzien dat er veel mooiere kleuren bestonden
De kleur van liefde,de kleur van vertrouwen …