Doe mij maar de regen,
Want ik houd ze niet meer tegen
Die verdrinkt mijn geheimen wel
En kweet dat hij ze niet doorvertelt
De zon wordt mijn verrader
Als de eerste al dichter nadert
De wind kan de kans nog verkleinen
Maar hoelang voordat ze verdwijnen?
En na de eersten komen vast wel de tweeden
Daarom juist, doe mij maar de regen