oma, oma
vol liefde en geluk
zo ben je
het is alsof een gouden gloed
me telkens weer omarmd
me telkens verteld op m’n gemak te zijn
om volledig te ontspannen
elke keer als ik bij je ben
maar ben veel te weinig bij je
je begint te vergeten
vele dingen niet meer te weten
namen zijn moeilijk
en soms neemt de stroom
van verwarring even zijn thuis
in je hoofd
veel te oud ben je al
mss wel een stap weg
van de gevaarlijke grens.
Overal sterftes
Overal verdriet
Wil je nog niet kwijt
Heb nog zoveel te zeggen
Zoveel te doen met je
Nog zoveel bezoekjes in te halen.
De angst bekruipt me
Geeft me kippevel,
Kwil je nog niet kwijt.
Maar dat weet je wel.